Nazomerwandeling in de Korendijkse Slikken

Wanneer:
26 september 2020 @ 09:00 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-09-26T09:00:00+02:00
2020-09-26T12:00:00+02:00
Waar:
Korendijkse Slikken
Westdijk 16 3267 LV Goudswaard
Kosten:
5,00
Contact:
Korendijkse Slikken

Nazomeren in de natuur
Wil je dat nazomergevoel nog even vasthouden? Ga dan mee wandelen door de Korendijkse Slikken. Dit gebied is prettig gevarieerd. Dankzij het reliëf in het gebied zijn er natte en droge delen met ieder hun eigen vogels en planten. Je vindt er slikken, gorzen en kreken vol vogelvoedsel als pieren, slakjes en vissen. Vogels op trek komen hier opvetten. Het gebied telt twee schitterende uitkijkplekken over het Haringvliet en het Spui.

Laat je verrassen
Tijdens de wandeling geniet je ook van de ruige gevarieerde natuur in het gebied. Laat je verrassen door het verhaal van de gids en gebiedskenner Gert Huijzers over het gebied en de vogels die hier graag verblijven. En kijk ook vooral goed naar de nog aanwezige bloemen en planten in het gebied … het staartje van het insectenleven is nog zichtbaar!

Activiteiten & corona
Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 12 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *