Algemene voorwaarden evenementen

In onze Lunchroom betaal je natuurlijk direct en krijg je van ons je broodje of koffie of lekkers gewoon uitgeserveerd. Deze algemene voorwaarden hebben dan ook alleen betrekking op evenementen die je via deze website boekt.

Levering

Na de ontvangst van je betaling sturen we je binnen een uur een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Controleer eventueel ook je spam of ongewenste mail. Deze mail is je betaalbewijs. Je hoeft de mail niet uit te printen of mee te brengen naar het evenement.

Annuleren

Ben je van gedachten veranderd, of is er iets tussengekomen? Tot 24 uur van tevoren kun je je aanmelding annuleren door een mailtje te sturen naar anouk@hoekschemama.nl. Vermeld daarin je naam en het mailadres van je aanmelding, dan storten we je geld terug. Als het evenement minder dan 24 uur in de toekomst is mag je nog annuleren maar krijg je het geld niet meer terug.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar anouk@hoekschemama.nl.

Betaalmethodes

Je kan je aanmelding op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDEAL
– PayPal

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Natuurlijk kun je ons dus bereiken als je vragen of klachten zou hebben. Je bereikt ons via: 

Hoekschemama.nl
Merwedestraat 9
3299 XC Maasdam
Mail: anouk@hoekschemama.nl 
KvK-nummer: 75506955
BTW-nummer: NL001791315B26