Alle kringloopwinkels van de Hoeksche Waard op een rij
Gepubliceerd: 20 september 2022
Lees meer:

Wie mij al langer volgt weet dat ik regelmatig de kringloop winkels af struin, op zoek naar nieuwe schatten. En ik slaag eigenlijk altijd! Wil jij nou ook eens een rondje doen in de Hoeksche Waard? Lees dan snel verder. Ik deel hier alle kringloop winkels in de Hoeksche Waard met je en vertel je wat mijn favorieten zijn.

Laten we starten in Oud Beijerland, want daar vind je de meeste kringloop winkels.

Woord en Daad:
Rembrandtstraat 1a in Oud Beijerland
Openingstijden:
wo t/m vr 12.30 – 16.30 uur.
za 10.00 – 15.30 uur.
In deze kringloop winkel kom ik regelmatig. En dit is ook gelijk de kringloop winkel waar ik vaker wat laat staan vanwege de prijs. Ik vind het niet erg om redelijk wat te betalen voor een tweede kans artikel, maar hier tref ik met regelmaat artikelen aan die ik nieuw goedkoper kan vinden. Dus ga je hier shoppen let hier dan op. Overleggen over de prijs kan hier overigens prima. Verder heb je hier een ‘kinderspeelhoek’ waar soms wel heel erg fanatiek naar verwezen wordt. Mijn kinderen vinden de speelhoek prima overigens. spelen er graag. Maar de medewerkers vinden het wel fijn als je met je kind meeloopt zodra het speelgoed gaat bekijken.
Je shopt hier echt van alles. Van kleding tot antieke klokken. Ze hebben ook heel veel baby artikelen.
Ik shop hier vooral servies, knutsel spullen en schoenen. 🙂

Stichting de Overbrugging
Willem Beukelszstraat 6A  in Oud Beijerland.
Openingstijden:
wo, vr en za 10.00 – 16.00 uur
Deze kringloop zit naast de school van mijn kinderen. En mijn kinderen zijn ook kringloop fanatiekelingen dus je begrijpt dat we na schooltijd hier wel eens te vinden zijn. Deze kringloop biedt nog de ouderwetse mogelijkheid om te snuffelen. Al hoewel alles netjes uitgestald staat is er geen vintage hoek (ohhh man, wat heb ik een hekel aan vintage hoeken) Dus lekker snuffelen en soms vind je hier ware schatten. Zoals een grimms regenboog voor een euro. Je vindt hier ook van alles, grote meubels, kleine meubels kinderspeelgoed, veel boeken en sinds kort ook kleding.

De Waardeloods
Albert Einsteinstraat 17 in Oud Beijerland
Openingstijden:
wo t/m vr 10.00 – 16.00 uur.
za 10.00 – 13.00 uur.
Deze kringloop heb ik recent ontdekt en wauw!! wat hebben ze hier mooie spullen. Ik kocht hier mijn nieuwe eetkamer stoelen en een prachtige tafel die nu ook in de lunchroom staat.
Ook hier vind je echt van alles wat. En ook hier geen vintage hoek 🙂

Kringloopwinkel Oud Beijerland
Willem Beukelszstraat 6B in Oud Beijerland
Openingstijden:
wo t/m za 10.00 – 17.00 uur
Naast de Gamma op het bedrijven terrein in Oud Beijerland vind je deze mega kringloop. Een bijzondere vergeleken met de andere kringloopwinkels op het eiland. Want hier vind je regelmatig heel bijzondere design items. Het zal je niet verbazen dat je hier dus ook vrij hoge prijskaartjes hangen. Maar ook hier kan je heerlijk snuffelen tussen echt van alles en nog wat. op de begaande grond vind je met name de grotere meubels en op de eerste verdieping staan rekken vol met prul die wel eens heel erg handig kan zijn. Hier kocht ik meerdere bijzet tafeltjes voor in de lunchroom en bijvoorbeeld ook de koffie lepeltjes.

Stichting Goede doelen Oud Beijerland.
Kerkstraat 7 – 11 in Oud Beijerland
Openingstijden:
wo t/m za 10.00 – 16.00 uur
Misschien ken je de eigenaresse al? Want zij had eerst een kringloopwinkel in ’s Gravendeel.

Van Oud Beijerland gaan we door naar Heinenoord.

De Melkbus
Oranjestraat 2b in Heinenoord
Openingstijden:
za 10.00 – 14.00 uur

Schuurverkoop
Julianastraat 14 in Heinenoord
Openingstijden:
de 1e zaterdag van de oneven maand van 10.00 – 14.00 uur

Door naar Goudswaard en Nieuw Beijerland

’t Hoekie
Dorpstraat 21 in Goudswaard
Openingstijden:
wo en za 9.30 – 12.00 uur.

De Oude Batterij
Voorstraat 21 in Nieuw Beijerland
Openingstijden:
wo en vr 10.00 – 17.00 uur.
za 10.00 – 12.30 uur

En dan nog een laatste rondje richting Strijen en Klaaswaal en ’s Gravendeel

Kringloop Hoeksche Waard
Voorstraat 9 in Klaaswaal
Openingstijden:
di t/m vr 8.30 – 17.00 uur ( vr tot 21.00 uur)
za 8.30 – 16.00 uur
Nog zo’n kringloop waar je heerlijk kan struinen. Kom je hier voor het eerst, dan moet je weten dat ze hier verborgen ruimtes hebben 😉 Je hebt de winkel en achter de winkel nog een meubel loods en als je naar buiten gaat heb je nog het kapelletje met meubels en daarnaast nóg een tent. Kan je niet parkeren in de straat, dan kan je ook achter het pand parkeren. rijdt wel voorzichtig, want mijn kinderen vergeten wel eens dat hier ook auto’s rijden en kunnen dus zomaar uit het kapelletje komen stappen. (in dit kapelletje, helemaal achterin vind je ook een toilet. Super handig als je met kleine kinderen op stap gaat.) Deze kringloop is overigens de favoriet van de kinderen. De medewerkers hier zijn echt zo lief voor de kinderen. Ze mogen hier ook lekker rond snuffelen tussen al het speelgoed wat ze hier hebben. Ik slaag hier eigenlijk altijd. Vreemd genoeg heb ik hier echt al heel vaak een mooi vloerkleed gescoord voor echt leuke prijzen. Het grote vloerkleed uit de lunchroom haalde ik hier voor €30,- wel zo fijn als je na aanschaf nog de stomerij kosten hebt.
Helaas hebben ze sinds kort hier dus wel zo’n vintage hoekje… Daar ga ik dus wel slecht op. Ik snap het vanuit hun oogpunt, maar ik snuffel liever zelf tussen alle spulletjes opzoek naar items met een verhaal. Als ik deze items dan allemaal bij elkaar in een rek zie staan dan gaat voor mij het gevoel van het vinden van een ware schat er wel een beetje vanaf en koop ik dus minder.

Rommelmarkt Strijen
Chr. Huygensstraat 9 in Strijen
Openingstijden:
vr 18.00 – 20.00 uur
Koopjes jagen, dat doe je hier. Deze kringloop is maar 2 uur per week geopend en het is tijdens deze uren dan ook een drukke boel. Tipje, op donderdag rond 12.00 uur posten ze op hun FB pagina al zo’n 70 a 80 foto’s van nieuw binnen gekomen items. Je kan deze dan ook al reserveren en de vrijdag op komen halen.
Maar er staat nog veel meer in de loods, dus zeker een bezoekje waard. Parkeren kan een uitdaging zijn. en je dient te betalen met contant geld. Ben je je portemonnee toch vergeten, vraag dan of een medewerker een tikkie naar je stuurt. Het brengt even wat gedoe, dus de voorkeur gaat toch uit naar het meebrengen van contant geld.

En dan de laatste,
Kringloods
Kerkstraat 23 in ’s Gravendeel
Openingstijden:
di en do 10.00 – 14.30 uur
vr 18.00 – 20.00 uur
za 9.00 – 13.00 uur
Deze kringloop is niet heel erg groot, maar wel met een snel wisselend assortiment. Het is er netjes en schoon. de keren dat ik er kwam hadden ze niet wat ik zocht, maar mijn schoonmoeder haalt hier de mooiste schatten vandaan. Zij vindt hier met name echt goed kinderspeelgoed. Maar ze hebben er ook meubels, boeken en klein goed.

2 Reacties

 1. Linda

  Hoi hoi, wat leuk dat je een overzicht hebt gemaakt. Handig! De Waardeloods is echter ook op maandagmiddag geopend van 12 tot 16 uur.

  Antwoord
  • hoekschemama

   Oh wat goed, bedankt voor de tip. Ik heb hem erbij gezet. Groetjes Anouk

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *