Graag stel ik je voor aan de groep Bloggers die samen met mij voor Hoekschemama, de Hoeksche Waard afstruinen opzoek naar datgene wat leuk is om te beleven met je kids.
Maar ook vertellen ze over hun eigen ervaringen in de Hoeksche Waard.

Dit zijn ze:

Mijn naam is Nicky en sinds 2015 woon ik in de Hoeksche Waard. Zelf kom ik uit Berkel en Rodenrijs, maar mijn man is geboren en getogen in Strijen en hij kon het niet over zijn hart verkrijgen weg te gaan uit de Hoeksche Waard. Nu wonen we in een poppenhuisje in Puttershoek, samen met Harry de poedel en onze dochter Luísa, die alweer 6 maanden oud is!
Hoewel ik in het begin even moest wennen, wil ik inmiddels niet meer weg uit de Hoeksche Waard en knijp ik elke dag in mijn handjes dat ik onze dochter in dit mooie gebied mag grootbrengen.
Hoi mama’s, mijn naam is Roxanne Bostelaar. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Ferry en in augustus 2019 zijn wij ouders geworden van ons eerste kindje James. Een heerlijk ventje waarop ik vanaf dag één verliefd ben maar die mijn wereld (en vooral mijn nachten) ook totaal op zijn kop gezet heeft.
Al 13 jaar werk ik in de cultuursector, voornamelijk in Dordrecht. Ik organiseer daar culturele projecten op het gebied van muziek, dans, theater en kunst & design. Van kinderdagen in vakanties tot inloopochtenden voor mensen met dementie.
Opgegroeid en woonachtig in Oud-Beijerland, probeer ik ook een culturele bijdrage te leveren voor ‘mijn’ eigen eiland. Zo heb ik met mijn Stichting Cultuurpower een popkoor opgericht, organiseer ik evenementen als Club El Flaco en The Beatles Revival Night en organiseer ik tijdens de herfst- en wintermaanden poppentheatervoorstellingen voor de allerkleinsten.
Hoe ik het ouderschap ga combineren met al deze werkzaamheden? Dat weet ik nog niet! Wel weet ik dat ik, als nieuwe moeder, opnieuw op zoek ga naar de balans tussen werk en privé. Het ontdekken van mooie kindvriendelijke plekjes in de Hoeksche Waard is nieuw voor me, en ik neem jullie graag mee op mijn ontdekkingstocht!
“Ik ben Barbara Herlaar, 37 jaar, gelukkig getrouwd en trotse moeder van een dochter (3 jaar) en zoon (4 maanden). Wij zijn geen geboren en getogen Hoeksche Waarders, maar wij wonen hier alweer ruim 2 jaar met heel veel plezier. Wij kennen de Hoeksche Waard al langer, omdat mijn man hier al jaren sport. Wij waren dan ook ontzettend blij toen we juist hiér ons droomhuis vonden!
Waarom ik mij verbonden voel met de Hoeksche Waard? Het is een prachtige, rustige omgeving waar wij onze kinderen veilig en fijn kunnen laten opgroeien. En wil je drukte, dan zit je zo in Rotterdam! Maar voor de leuke, unieke plekjes is dat helemaal niet nodig, want die vind je genoeg in de Hoeksche Waard 😉 Wij trekken er dan ook regelmatig op uit om deze leuke, unieke plekjes te (her)ontdekken. Het leuke is dat mijn man samen met een goede vriend de HoekscheWaardPas is gestart: een voordeelpas waarmee je juíst de Hoeksche Waard kunt ontdekken (en waarmee je tegelijkertijd bedrijven en verenigingen in de Hoeksche Waard steunt)! En wat is er nou leuker dan om te schrijven over de leukste plekjes van ons eiland….? Misschien word jij er dan net zo enthousiast over als ik :)!
Liefs, Barbara”

Ik ben Danielle. Anderhalf jaar geleden werd ik verliefd op de liefde van mijn leven en kwam er van de één op de andere dag een heel lief mannetje van toen 1,5 jaar oud in mijn leven. Inmiddels is mijn lieve bonuszoontje 3 jaar oud en begin ik eindelijk te wennen aan mijn rol als bonusmama. Samen met mijn verloofde Erwin, mijn bonuszoontje Flynn en onze hond Pip wonen we in Oud-Beijerland.
Momenteel zijn wij druk met plannen maken voor ons nieuwbouw huis die eind 2019 wordt opgeleverd en proberen we tussendoor nog tijd te vinden om onze bruiloft te plannen ;). In het dagelijks leven houden wij er van om actief bezig te zijn, nee ik ben echt niet in de sportschool te vinden maar we zoeken regelmatig leuke nieuwe plekjes uit om daagjes weg te gaan. Ook heb ik een voor liefde voor vakantie plannen, als de ene nog niet voorbij is wil ik het liefst de volgende tickets al geboekt hebben.
Hi, wat leuk dat ik mijzelf mag voorstellen aan jullie!
Mijn naam is Jessica, een zelfstandige powervrouw van 28 jaar oud. Spontaan, eigenwijs en altijd een hoofd vol met ideeën en plannen. Ik heb een leuke ondeugende peuter, Xavi van 2 jaar. Samen met onze maine coons, Ivy en Bibi, wonen wij min of meer in hartje Rotterdam. Er is hier veel te beleven, maar wij ontsnappen graag uit de drukte van de stad. Ook zijn wij graag buiten om leuke avonturen te beleven in de natuur. Daarom kunnen wij enorm genieten van de rust en het buitenzijn in een prachtige omgeving als De Hoeksche Waard. Dit is dan ook een eiland waar wij graag alles willen ontdekken! Wij nemen jou graag mee in onze verhalen, zodat iedereen heerlijk kan genieten van dit mooie eiland van Zuid-Holland.
Mijn naam is Kim Zuidgeest-Opmeer, zelfstandig communicatieadviseur en samen met Xander de trotse ouders van drie dochters van 8, 6 en 3 jaar oud. Met hen en ons Griekse zwerfhondje en twee konijnen, wonen we in het mooiste laantje van Oud-Beijerland. Door mijn aderen stroomt echt Hoeksche Waards bloed, want mijn wieg stond in Numansdorp waar ik tot mijn 13e heb gewoond. Na een lange speurtocht naar het ideale thuis zijn we 8 jaar geleden vanuit Rotterdam hier komen wonen. Hoewel het even wennen was om de drukte van de stad achter me te laten, vind ik het heel leuk om mijn dochters nu de heerlijke, onbezorgde jeugd te kunnen geven die ik ook heb gehad op dit mooie eiland.

1 Reactie

  1. Leuk!
    Ik kijk er naar uit de tips te lezen die jullie zullen geven voor uitjes, evenementen en tips in de Hoeksche waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *