Anderhalf jaar geleden werd ik verliefd op de liefde van mijn leven en kwam er van de één op de andere dag een heel lief mannetje van toen 1,5 jaar oud in mijn leven. Inmiddels is mijn lieve bonuszoontje 3 jaar oud en begin ik eindelijk te wennen aan mijn rol als bonusmama. Samen met mijn verloofde Erwin, mijn bonuszoontje Flynn en onze hond Pip wonen we in Oud-Beijerland.
Momenteel zijn wij druk met plannen maken voor ons nieuwbouw huis die eind 2019 wordt opgeleverd en proberen we tussendoor nog tijd te vinden om onze bruiloft te plannen ;). In het dagelijks leven houden wij er van om actief bezig te zijn, nee ik ben echt niet in de sportschool te vinden maar we zoeken regelmatig leuke nieuwe plekjes uit om daagjes weg te gaan. Ook heb ik een voor liefde voor vakantie plannen, als de ene nog niet voorbij is wil ik het liefst de volgende tickets al geboekt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *