Hoi mama’s, mijn naam is Roxanne Bostelaar. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Ferry en in augustus 2019 zijn wij ouders geworden van ons eerste kindje James. Een heerlijk ventje waarop ik vanaf dag één verliefd ben maar die mijn wereld (en vooral mijn nachten) ook totaal op zijn kop gezet heeft.
Al 13 jaar werk ik in de cultuursector, voornamelijk in Dordrecht. Ik organiseer daar culturele projecten op het gebied van muziek, dans, theater en kunst & design. Van kinderdagen in vakanties tot inloopochtenden voor mensen met dementie.
Opgegroeid en woonachtig in Oud-Beijerland, probeer ik ook een culturele bijdrage te leveren voor ‘mijn’ eigen eiland. Zo heb ik met mijn Stichting Cultuurpower een popkoor opgericht, organiseer ik evenementen als Club El Flaco en The Beatles Revival Night en organiseer ik tijdens de herfst- en wintermaanden poppentheatervoorstellingen voor de allerkleinsten.
Hoe ik het ouderschap ga combineren met al deze werkzaamheden? Dat weet ik nog niet! Wel weet ik dat ik, als nieuwe moeder, opnieuw op zoek ga naar de balans tussen werk en privé. Het ontdekken van mooie kindvriendelijke plekjes in de Hoeksche Waard is nieuw voor me, en ik neem jullie graag mee op mijn ontdekkingstocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *