dec
13
vr
Kerstmarkt Oud Beijerland @ Centrum Oud Beijerland
dec 13 @ 13:00 – 22:00

Dbf-20131214-1036

De Kerstmarkt (2 dagen) in Oud-Beijerland is de gezelligste en grootste in de regio. U kunt genieten van authentieke kerstsfeer, houten kramen, levende kerststal, veel muziek, entertainment, workshops, straattheater en natuurlijk een markt met meer dan 120 kramen waar u leuke kerstartikelen kunt vinden. Natuurlijk zijn er ook vele versnaperingen. Geniet van de romantische en gezellige sfeer, je bent meer dan welkom!

Op zaterdag kun je gemakkelijk parkeren op industrieterrein de Bosschen. Wij brengen je dan binnen 5 min gratis naar de juiste plek met onze pendeldienst (tot 22:00).

Winterplein ‘s Gravendeel @ Centrum
dec 13 @ 14:00 – 21:00

Het plein van Ons Centrum wordt omgetoverd tot een Winterplein, waarbij in een gezellige en sfeervolle entourage onder andere winterse drankjes en lekkerheden verkrijgbaar zijn. Denk daarbij aan: spareribs, stoofvlees, patat, erwtensoep, oliebollen, broodjes braadworst, warme chocolademelk en glühwein.
Binnen zijn o.a. mooie kerststukken te koop en staan diverse standhouders met hun producten.
Voor jong én oud zijn er leuke activiteiten, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

De opbrengst komt ten goede van de Hervormde Kerk van Gravendeel.

dec
14
za
Kerstmarkt Oud Beijerland @ Centrum Oud Beijerland
dec 14 @ 10:00 – 21:00

Schermafbeelding 2018-01-16 om 15.40.13

De Kerstmarkt in Oud-Beijerland is de gezelligste en grootste in de regio. U kunt genieten van authentieke kerstsfeer, houten kramen, levende kerststal, veel muziek, entertainment, workshops, straattheater en natuurlijk een markt met meer dan 100 kramen waar u leuke kerstartikelen kunt vinden. Natuurlijk zijn er ook vele versnaperingen. Geniet van de romantische en gezellige sfeer, je bent meer dan welkom!

Op zaterdag kun je gemakkelijk parkeren op industrieterrein de Bosschen. Wij brengen je dan binnen 5 min gratis naar de juiste plek met onze pendeldienst.