Hoeksche Mama in de media

Nul verkeersslachtoffers

Voor ‘Maak een punt van nul verkeersslachtoffers’ maakte ik samen met Marielle (eigenaresse van de Peuterhoeve) een filmpje. Wij maken een punt van nul!

Pluktuin Mookhoek

Video van RTV Rijnmond: “Bloemen plukken in de Plukhoek Mookhoek: Een speeltuin zonder speeltoestellen”. Voor een fractie van de prijs van een boeket uit de winkel, pluk je het in Mookhoek zelf. De keuze uit de verschillende bloemen, planten en vruchten is reuze. Voor Anouk, die als ‘Hoeksche Mama’ blogt over haar bevindingen in de Hoeksche Waard, laat de Plukhoek onder meer zien waarom ze verliefd is geworden op dit gebied.

AD Over Hoeksche Mama date

In 2019 hield ik een date voor twintig moeders die verbonden zijn met de Hoeksche Waard. Sommigen wonen hier al hun hele leven en vinden het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Andere mensen zijn hier nog maar net komen wonen en zoeken juist verbinding en tips in de Hoeksche Waard.

In het AD werd hier heel leuk over bericht!

HW Magazine

Dit prachtige magazine is een uitgave van, voor en door de Hoeksche Waard. In deze aflevering mocht ik vertellen over hoe ik Waardmaker werd.