Over Hoekschemama
Gepubliceerd: 17 februari 2019
Lees meer:

Wat leuk dat je mijn website komt bezoeken. De website die ik opzette omdat ik als mama in de Hoeksche Waard geen idee had wat er allemaal op het eiland te beleven was. Ik kwam niet veel verder dan de plaatselijke kinderboerderij en recreatieoord Binnenmaas. Er moest toch wel meer te doen zijn?!

6 jaar geleden kwam in naar de Hoeksche Waard. Voor de liefde… Ik als Rotterdams stads meisje, (oké vrouwtje, want ik was toen ook al geen meisje meer) die niet wist hoe spruiten groeide, kwam terecht in een dorp waar als je het bord centrum ziet je het dorp alweer uit bent.
Maar ach voor mij is een plaats niet zozeer belangrijk. Als ik maar een fijn thuis heb. En die hebben we. Het is een huis ‘under construction’, maar stapje voor stapje wordt het steeds meer ons droomhuis. Dit jaar pakken we de tuin verder aan en hoop ik twee kipjes aan onze beestenbende toe te voegen.

Onder mijn beestenbende versta ik dus manlief. Hij luistert naar de naam Peter of papa. Want hij is papa van de drie kindjes waar ik mama door

genoemd word. Zij heten Job, Tom en Maas. Job is 3 jaar, Tom 2 jaar en Maas is nog een baby..

Ik ben gek op de kinderen en word ook dagelijks gek van ze. Maar dat brengt alles zo lekker in balans. 😉

Onze wens is om een groot gezin te vormen. Ik versta daar 5 kinderen onder en Peter een gezin die in totaal 5 personen telt. Uhmmm, tsja daar komen we gaandeweg wel uit..
Oke de mensenbeesten hebben we nu besproken, maar we hebben inmiddels ook een kleine kinderboerderij aan dieren.
We hebben een dove hond, die met de naam Henk uit het asiel kwam. Zijn kameraatje is Loes onze rode poes. Onze Goudvissen heten Freek en zijn meisje. En toen Jaap het konijn bij mijn ouders aan kwam lopen en de baasjes hem niet meer op kwamen halen, kon ik het niet laten om die bij ons onderdak te bieden. Eigenlijk vind ik het zielig om het konijn zo alleen in het hok te laten zitten. Dus nu is het plan om vriendjes voor hem te zoeken. Namelijk een stel vriendelijke kakelende kippen. Die hopen we dit jaar aan onze beestenbende toe te voegen. Ik kijk er nu al naar uit!

Samen met mijn beestenbende woon ik dus in het prachtige Hoeksche Waard. Waar ik vorig jaar begon met mijn zoektocht naar de leuke places to be. Een soort Tour langs de Boer 2.0.
En terwijl ik mijn avonturen deelde op mijn insta account merkte ik op dat ook mama’s die zelf uit de Hoeksche Waard komen geen idee hebben wat er allemaal om hun heen te beleven is.
Tijd om daar verandering in te brengen. Op deze site vind je meer informatie over het leuks wat de Hoeksche Waard voor gezinnen te bieden heeft.
Met mijn uitjes agenda weet jij waar jij als mama, papa, opa, oma, tante, oom of noem maar op, moet zijn in de Hoeksche Waard samen of zonder je kids.
Sinds kort helpt een team van bloggers mij met het zoeken naar de leukste plekjes, lees daar meer over in de blogs.

Mocht je ons dagelijks leven willen volgen? Neem dan eens een kijkje op ons insta account.

KVK nr: 75506955
BTW nr: NL153537280B02

0 reacties