Meer informatie over samenwerken

Voor je overweegt of een samenwerking iets voor ons is deel ik graag eerst even de statistieken met je.

Hoekschemama heeft op insta +2100 volgers.
89% hiervan zijn vrouw.
87% van deze volgers zijn tussen de 25 en 44 jaar (moeders in heel veel gevallen).
En zover insta het weergeeft bevinden de volgers zich in de Hoeksche Waard en de directe omgeving. Zoals Rotterdam en Dordrecht.
1600 tot 1700 van mijn volgers zijn dagelijks actief op insta.

Mijn account heeft een bereik van gemiddeld 5000 volgers per week. Wat inhoudt dat 5000 unieke accounts mijn berichten per week zien.

Maar mijn berichten worden per week gemiddeld 50.000 keer bekeken. Dat houdt dus weer in dat van die 5000 accounts gemiddeld 10 keer per week naar mijn berichten kijken.
Mijn volgers klikken gemiddeld 950 keer per week door naar mijn profiel wanneer ze een bericht van mij voorbij zien komen.

Hoekschemama kan op meerdere manieren met jou samenwerken. Het effect van 1 enkele post waarin jij getagd kan worden zie je hieronder.

Prijzen en mogelijkheden

Om gebruik te maken van deze marketing mogelijkheden heb ik een aantal spelregels opgesteld.

Giveaway/ kortingscode:

Hoekschemama date:

De Hoekschemama date zorgt voor verbinding. Verbinding tussen moeders, bedrijven en de Hoeksche Waard. Tijdens de Hoekschemama date beleven de deelnemers een gezellige middag op een unieke locatie. Alles staat in het teken van de Hoeksche Waard. Er worden dus ook enkel samenwerkingen aangegaan met bedrijven die zich in of in de directe nabijheid van de Hoeksche Waard bevinden.

Hoekschemama swap:

Tijdens een swap, ruil je cadeautjes met elkaar. De deelnemers vullen een formulier met enkele vragen in. Dit formulier wordt bevestigd aan een cadeautje die Hoekschemama bij zich heeft. De deelnemer kiest vervolgens een cadeautje uit waar een formulier op bevestigd is van een andere deelnemer. Dit is haar swap maatje. Voor dit swap maatje koopt zij cadeautjes, pakt deze leuk in en verstuurd dit als een pakket. Op een afgesproken datum worden de pakketen uitgepakt en gedeeld op social media.

Blog/Vlog:

Langdurende samenwerking:

Hierover maken we afspraken op maat. Maar denk bijvoorbeeld aan samenwerkingen die 3 maanden of langer duurt.

Hoekschemama kan jou verder helpen met jouw social media

Enkel het hebben van een bedrijfspagina op social media is nog niet genoeg om ook daadwerkelijk jouw doelgroep te bereiken.
Je zal met regelmaat goede posts moeten plaatsen om zodoende een klant aan jou te binden.
Wanneer je dit goed doet kan social media jouw omzet verhogen.

Echter is het beheren van een goed social media account een taak op zich.

Kan jij hulp gebruiken omdat je simpelweg niet zo handig bent online? Of omdat je geen tijd hebt om ook deze taak goed uit te voeren, dan kan Hoekschemama jou helpen.

Begeleiding bij jouw social media account:

Overnemen van social media account:

Overnemen van social media account (plus):