Samenwerken?

Ik geloof erin dat we alleen maar sterker kunnen worden door onze krachten te delen. Jouw kracht is misschien het maken of verkopen van mooie spullen, mijn kracht is om deze leuke spullen, winkels en plekken te laten zien aan mijn volgers. Zodat zij zich meer bewust worden van alle mogelijkheden in de Hoeksche Waard.

Op deze site komen dagelijks mensen langs om te bekijken wat er allemaal in de Hoeksche Waard te beleven valt. Dus, ben jij nou die Tesla dealer die meer klanten in de Hoeksche Waard ambieert… Wij helpen je graag! Super handig ook voor ons om de Hoeksche waard mee door te crossen. De benzine betalen we dan uiteraard zelf 😉

Zonder gekheid, heb jij een leuke shop of ben jij nou dat leuke adresje die meer bekendheid verdient. Ik promoot je graag op de site en op mijn Insta account.

Voor Tesla maken we dan wel een uitzondering, maar we zullen bijvoorbeeld geen landbouwvoertuigenshops gaan promoten. Hoe leuk de kids dat ook zouden vinden.

Mijn insta account bereikt met name vrouwen tussen de 24 en 35 jaar. Moeders in veel gevallen, die zich verbonden voelen met de Hoeksche Waard.
Een doelgroep die moeilijk te bereiken is via old fashioned marketing, maar wel de doelgroep die je graag in jouw winkel wilt hebben.

We kunnen samenwerken door give aways, of kortingscodes te geven, maar ook door langdurende samenwerkingen op maat aan te gaan.
Ik kan jouw bedrijf ook helpen met het inplannen van jullie social media account.

Geïnteresseerd? En wil je weten wat mijn prijzen en mogelijkheden zijn? Bekijk hier meer informatie.

KVK nr: 75506955
BTW nr: NL001791315B26

Deze oproep wil trouwens niet zeggen dat al mijn foto’s of belevenissen enkel uit samenwerkingen bestaan. We leven ook gewoon onze dag, maar als ik iets promoot vanuit een samenwerking zal ik dat benoemen. Gewoon omdat ik dat niet hoef te verbergen. Je kunt altijd zelf beslissen of je het met mijn mening eens bent. Toch?