Let op! Er kunnen altijd last minute veranderingen plaatsvinden in de agenda. Check daarom altijd de website van de activiteit aanbieder.

okt
17
za
Molendag Hoeksche Waard
okt 17 @ 10:00 – 17:00

De achtste Hoeksche Waardse Molendag. Alle 12 molens in de regio zijn dan geopend en bij voldoende wind in werking. De molenaars en vrijwilligers zetten de molendeuren weer wagenwijd open en kan iedereen, van jong tot oud, kennis maken met het ambacht van molenaar en de verschillende soorten molens die de Hoeksche Waard nog rijk is. Elk jaar zijn er veranderingen te vinden in de diverse molens in de Hoeksche Waard, zoals het inmiddels werkende tweede paar maalstenen in molen Windlust in Westmaas. Ook molen ‘t Vliegend Hert te ’s Gravendeel is weer uit de steigers.

Bezoekers aan de Molendag Hoeksche Waard kunnen op elke deelnemende locatie een stempel sparen. Bij vijf stempels of meer behaal je een overheerlijke pannenkoek bij restaurant Peter Pan in Mijnsheerenland. Daarnaast bieden verschillende horeca op vertoon van de stempelkaart tegen een aantrekkelijke korting een kopje koffie of thee aan. Zie hiervoor de stempelkaart die bij elke deelnemer van de molendag gratis te verkrijgen is.

Voor meer info klik hier.