Waarom een oldtimer huren een heel goed idee is.

Corona is nog altijd in ons land. En dat ze een ongenodigde gast is die wij liever zien verdwijnen maakt haar niets uit. Langzaam nemen de aantal besmettingen en daardoor het aantal doden af. En daar zijn we blij om. Maar ondanks dat zal, er op uit gaan, zoals we dat voor Corona deden voorlopig niet meer mogelijk zijn.

Om te voorkomen dat je van gekte op het oerdomme idee komt om gezellig met je familie naar de IKEA te gaan, heb ik een alternatief. Coronaproof!

Huur een Oldtimer!

 

 

Jaren geleden kocht ik in een opwelling een VW kever. Een crème gele. En ik heb nog steeds spijt dat ik hem weg heb gedaan. Het geluid van de motor. Je hebt echt geen radio nodig. Simpelweg omdat je de muziek toch niet zou horen. Die unieke raampjes en gewoon weg dat ouderwetse schakelen, Heerlijk!!

 

Dus toen wij enkele weken geleden op pad gingen met Miss Sunshine. Kon ik de lach niet van mijn gezicht afkrijgen. We lieten haar de Hoeksche Waard zien en zij liet ons op haar beurt genieten van het uitzicht. We kregen een picknick mand mee met een brievenbustaart, broodjes, koffie en thee en ook aan de kids was gedacht.
De hele dag reden we op ons gemakje rond en zo af en toe hielden we pauze. En omdat we toch alles bij ons hadden wat we nodig hadden hoefde we niet in aanraking te komen met andere mensen. Ideaal.

 


Eigenlijk verplaats je je thuissituatie even naar (in ons geval) een busje. Het is hierin natuurlijk ook niet de bedoeling dat je het busje huurt om met je vriendinnen gezellig op pad te gaan voor het vieren van een vrijgezellen feestje, want de busjes zijn ruim, maar de 1,5 meter regel is simpelweg wel wat lastig aan te houden.
Maar ik zie dan wel weer voor me dat de ‘Bride to Be’, met het busje wordt rondgereden langs haar vriendinnen te rijden om daar een opdracht uit te voeren.
Wie weet huren wij het busje nog eens om Job zijn naderende verjaardag in te vieren. Zodat hij in een versierde bus langs de huizen kan gaan van vriendjes om zijn traktatie te brengen.
In deze tijd moeten we creatief zijn, om er wat leuks van te maken. 😉

 

 

Wil jij nu ook een bus of andere oldtimer huren? Op deze website vind je meer informatie www.huureenoldtimer.nl Stuur ze even een mailtje. De prijzen variëren per dag en per wagen dus voor een prijsindicatie moet je echt even contact met ze opnemen. Het zijn heel aardige mensen. Ik heb het gecheckt. Ze bijten niet 😉

 

 

Heb jij al eens een oldtimer gehuurd? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen, dus laat het vooral weten.

1 Reactie

  1. Marie de Jonge

    Het is inderdaad een goed idee om deze tijd een auto of busje te huren om verveling thuis tegen te gaan. Zelf ben ik ook fan van oldtimers en zou er in de toekomst graag een willen kopen. Ik ga in ieder geval kijken of ik ook een oldtimer bij mij in de buurt kan huren als voorproefje!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *